Celebrity Chef Dining Experiences

3 διάσημοι Έλληνες σεφ, 3 εστιατορικές κουλτούρες, 3 μενού-έκπληξη!

07.02

Varoulko Seaside

  • Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019
  • 20:30
  • Varoulko Seaside, Ακτή Κουμουνδούρου 54-56, Πειραιάς

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας σε ένα μοναδικό δείπνο διά χειρός Λευτέρη Λαζάρου!

SOLD OUT

Ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin (2002) το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα, είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωτοπόρος της θαλασσινής μαγειρικής και ένα μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας. Θέλοντας να μοιραστεί μαζί μας κάποιους σταθμούς αυτού του ταξιδιού, δημιούργησε ένα μενού με εμβληματικά πιάτα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία – από τη μαύρη σούπα με μελάνι σουπιάς και το διάσημο καλαμάρι με πέστο βασιλικού μέχρι την περίφημη πεσκανδρίτσα, την «αλήτισσα» του βυθού που έγινε πλέον βασίλισσα στο τραπέζι.

Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία στην προνομιακή τιμή των €80 και γίνετε ένας από τους 80 τυχερούς που θα απολαύσουν το αγαπημένα πιάτα του Λευτέρη Λαζάρου.

*Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του DineAthens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 6 πιάτων και συνοδεύεται από ετικέτες εκλεκτών κρασιών, ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ.

31.01

Vezene

  • Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019
  • 20:30
  • Vezene, Βρασίδα 11, Αθήνα

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας σε ένα μοναδικό δείπνο διά χειρός Άρη Βεζενέ!

SOLD OUT

Με αγάπη για το κρέας, τις ράτσες, τις κοπές και με nose to tail λογική, ο σεφ Άρης Βεζενές του ομώνυμου εστιατορίου επιχειρεί μια κατάβαση στην ουσία της γαστρονομίας και πάντα με προσήλωση στην αναζήτηση της πρώτης ύλης. Αφού εγκαινίασε μια νέα σελίδα στην ελληνική γαστρονομία, αυτή του ελληνικής εμπνεύσεως Bistro επηρεάζοντας καταλυτικά την ελληνική εστιατορική σκηνή, μας παρουσιάζει για μια μόνο βραδιά ένα μενού εμπνευσμένο από την σπουδαία διαδρομή του εστιατορίου του.

Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία στην προνομιακή τιμή των €80 και γίνετε ένας από τους 60 τυχερούς που θα απολαύσουν το αγαπημένα πιάτα του Άρη Βεζενέ.

*Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του DineAthens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 8 πιάτων και συνοδεύεται από ετικέτες εκλεκτών κρασιών, ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ.

10.02

Parla

  • Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019
  • 20:30
  • Parla, Λ. Κηφισίας 317Β, Κηφισιά

Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας σε ένα μοναδικό δείπνο διά χειρός Θοδωρή Παπανικολάου!

SOLD OUT

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ο Θοδωρής Παπανικολάου φημίζεται για την δημιουργικότητα και τη φινέτσα της κουζίνας του. Ο ίδιος ανδρώθηκε μαγειρικά στην Τοσκάνη της Ιταλίας, γεγονός που επηρέασε καταλυτικά την κουζίνα που υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Για τον σκοπό αυτό έχει ετοιμάσει για εσάς ένα μοναδικό μενού που θα σας ταξιδεύσει γευστικά στην γειτονική μας χώρα, μέσα από την δική του εκλεπτυσμένη μαγειρική ματιά.

Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία στην προνομιακή τιμή των €80 και γίνετε ένας από τους 35 τυχερούς που θα απολαύσουν το αγαπημένα πιάτα του Θοδωρή Παπανικολάου.

*Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του DineAthens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 9 πιάτων και συνοδεύεται από ετικέτες εκλεκτών κρασιών, ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ.
Mε την ευγενική χορηγία:
Σε συνεργασία με:
Για την υποστήριξη: