Dine Athens

Meet the Chef Dining Experiences

07.03.2023

The Zillers | Παύλος Κυριάκης

Διαθεσιμότητα: 40 άτομα, Τιμή: 85 ευρώ/άτομο | Διαθέσιμο αποκλειστικά για κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®

Μητροπόλεως 54, Αθήνα 105 63
από 19:30
Τρίτη 7 Μαρτίου 2023
SOLD OUT

Ένα μενού εμπνευσμένο από τις συνταγές εμβληματικών πιάτων του executive chef του εστιατορίου, Παύλου Κυριάκη, τα οποία τον έχουν καθιερώσει και τον ακολουθούν στην μέχρι τώρα πορεία του.

Το βραβευμένο με ένα αστέρι Michelin εστιατόριο The Zillers στοχεύει σε μια εμπειρία γευσιγνωσίας, επηρεασμένη απο την διεθνής κουζίνα με αρκετά ελληνικά twists. Για το Dine Athens, το The Zillers μας υποδέχεται σε μια ειδική βραδιά- γαστρονομικό ταξίδι, συνθέτοντας ένα μενού που περιλαμβάνει κάποια από τα εμβληματικά πιάτα που καθόρισαν την γαστρονομική ταυτότητα του Chef. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο executive chef Παύλος Κυριάκης θα γνωριστεί με τους συμμετέχοντες και θα τους μυήσει στη πορεία του εστιατορίου μέσα στο χρόνο έχοντας ως κοινό παρανομαστή τη γεύση.

Έχετε κάρτα Alpha Bank Mastercard; Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία και απολαύστε τα εμβληματικά πιάτα του βραβευμένου με ένα αστέρι Michelin εστιατορίου The Zillers γνωρίζοντας από κοντά τον executive chef του Παύλο Κυριάκη.

*Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 7ου Dine Athens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 9 σταδίων ενώ θα προσφέρεται wine pairing σε επιλεγμένα στάδια του μενού, ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ.
**Το event διοργανώνεται στο πλαίσιο του 7oυ Dine Athens Restaurant Week και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®.
Πολιτική ακυρώσεων: Ακυρώσεις δε γίνονται δεκτές

14.03.2023

Herve | Herve Pronzato & Γρηγόρης Κίκης

Διαθεσιμότητα: 40 άτομα, Τιμή: 85 ευρώ/άτομο | Διαθέσιμο αποκλειστικά για κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®

Τριών Ιεραρχών 170, Αθήνα 118 52
από 19.30
Τρίτη 14 Μαρτίου 2023
SOLD OUT

Ένα μενού που αποτίει φόρο τιμής στα πιάτα που ξεχωρισαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εστιατορίου, αναδεικνύοντας την μαγειρική φιλοσοφία δυο μεγάλων σεφ, δυο μαγειρικών γενιών, την ιστορία των οποίων θα ξετυλίξουν γνωρίζοντας προσωπικά τους συμμετέχοντες.

Το εστιατόριο Herve δημιουργήθηκε με στόχο να μην ανήκει σε μια κατηγορία κουζίνας αλλά να επηρεάζεται από πολλές διεθνείς κουζίνες, τοπικά street food και αγορές, παραδοσιακές ξεχασμένες τεχνικές της παλιάς σχολής, παρουσιασμένες σε μια σύγχρονη προσέγγιση. Η απίστευτη αφθονία των μεσογειακών συστατικών καθοδηγεί τη μαγειρική του εστιατορίου την οποία μοιράζονται με σεβασμό στο περιβάλλον και στον επισκέπτη, ακολουθώντας την ίδια ηθική τόσο για το προσωπικό όσο και για τους παραγωγούς που εμπιστεύονται.

Για το Dine Athens, το Herve μας υποδέχεται σε μια ειδική βραδιά- γαστρονομικό ταξίδι, συνθέτοντας ένα μενού που περιλαμβάνει κάποια από τα εμβληματικά πιάτα που καθόρισαν την γαστρονομική ταυτότητα του εστιατορίου. Κατά την διάρκεια της βραδιάς, δυο γενιές μαγείρων, ο executive chef και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Herve Pronzato αλλά και ο chef de cuisine Γρηγόρης Κίκης (μεγάλος νικητής του S.Pellegrino Young Chef Academy Regional Competition) θα γνωριστούν με τους συμμετέχοντες και θα τους μυήσουν στη πορεία του εστιατορίου μέσα στο χρόνο έχοντας ως κοινό παρανομαστή τη γεύση.

Έχετε κάρτα Alpha Bank Mastercard;Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία και απολαύστε τα εμβληματικά πιάτα τα εμβληματικά πιάτα των Herve Pronzato και Γρηγόρη Κίκη του Herve Restaurant.

*Το μενού παρέχεται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 7ου Dine Athens Restaurant Week. Η τιμή περιλαμβάνει μενού 14 σταδίων ενώ θα προσφέρεται wine pairing σε επιλεγμένα στάδια του μενού, ευγενική χορηγία του ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ.
**Το event διοργανώνεται στο πλαίσιο του 7oυ Dine Athens Restaurant Week και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®.
Πολιτική ακυρώσεων: Ακυρώσεις δεν γίνονται δεκτές
Mε την ευγενική χορηγία:
Για την υποστήριξη: