Τι είναι το Dine Athens Restaurant Week; Πότε ξεκινά/τελειώνει;
Πρόκειται για μια εβδομάδα γαστρονομίας, ένα restaurant week αντίστοιχο αυτών που έχουν καθιερωθεί σε όλο τον κόσμο. Σκοπός του θεσμού, είναι να γνωρίσουμε τα εστιατόρια της πόλης, μέσα από τα ειδικά διαμορφωμένα εκπτωτικά μενού των 15€, 30€, 60€ και 80€ σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin. Το Dine Athens διοργανώνεται φέτος για 7η χρονιά από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard, από 01 Μαρτίου έως 21 Μαρτίου 2023. Μάθετε περισσότερα για τη διοργάνωση
εδώ.
Είμαι κάτοχος κάρτας Alpha Bank Mastercard. Τι επιπλέον προνόμια έχω;
Εάν είστε κάτοχος κάρτας Alpha Bank Mastercard, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα προνομιακά μενού με επιπλέον 10% έκπτωση, αλλά και να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία λαμβάνοντας μέρος στα παράλληλα events του Dine Athens τα οποία είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για εσάς.
Ποια είναι η διαδικασία κράτησης;
Μέσα από το dineathens.gr, αναζητάτε και επιλέγετε το εστιατόριο που προτιμάτε στην αντίστοιχη ενότητα και προχωράτε στην κράτησή σας ακολουθώντας τα βήματα.
Εάν χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια για την κράτησή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά μέσω του e-table.gr στο 211-311-5555 (Δευτέρα - Κυριακή 11:00–23:00 με αστική χρέωση).
Τι γίνεται σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι;
Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική ώρα και ημερομηνία ή κάποιο άλλο εστιατόριο. Μπορείτε, επίσης, να ελέγξετε ξανά μετά από κάποιες μέρες, σε περίπτωση που έχει γίνει κάποια ακύρωση.
Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης;
Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας ως εξής: - Μέσω του email που θα λάβετε μόλις ολοκληρώσετε την κράτηση. - Τηλεφωνικά, μέσω του e-table.gr, στο 211-311-5555 (Δευτέρα - Κυριακή 11:00–23:00 με αστική χρέωση). Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε εστιατόριο ή ημερομηνία, θα πρέπει να ακυρώσετε την υπάρχουσα κράτηση που έχετε και να πραγματοποιήσετε μια νέα, καθώς θα πρέπει να γίνει εκ νέου έλεγχος διαθεσιμότητας.
Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ώρας και ατόμων στην κράτηση;
Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε αριθμό ατόμων ή ώρα κράτησης, θα πρέπει να ακυρώσετε συνολικά την κράτηση που έχετε κάνει, μέσω του email που λάβατε κατά την ολοκλήρωσή της, και να πραγματοποιήσετε μια νέα, καθώς θα πρέπει να γίνει εκ νέου έλεγχος διαθεσιμότητας.
Γίνεται επιβεβαίωση της κράτησης;
Οι κρατήσεις γίνονται σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των εστιατορίων. Η επιβεβαίωση της κράτησης γίνεται μέσω email.
Υπάρχει χρέωση για την κράτηση του εστιατορίου;
Η διαδικασία της κράτησης είναι εντελώς δωρεάν.
Πώς παίρνω κάποια έκπτωση;
Όλα τα ειδικά διαμορφωμένα μενού των 15€, 30€ και 60€, αλλά και 80€ για τα βραβευμένα εστιατόρια με αστέρι Michelin, έχουν ενσωματωμένη έκπτωση τουλάχιστον 20% για όλους.
Επιπλέον, οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 10%, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους κατά την πληρωμή στο εστιατόριο.
*Η επιπλέον έκπτωση 10% δεν ισχύει για τα παράλληλα Events & Happenings.
Οι τιμές των μενού είναι κατ’ άτομο;
Ναι, οι αναγραφόμενες τιμές των μενού ισχύουν για 1 άτομο.
Ποια μενού κοστίζουν 80€;
Η επιλογή μενού των 80€ υπάρχει μόνο για εστιατόρια που είναι βραβευμένα με ένα ή περισσότερα αστέρια Michelin. Και αυτά τα μενού έχουν ενσωματωμένη έκπτωση τουλάχιστον 20% για όλους, ενώ οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση 10%, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους κατά την πληρωμή στο εστιατόριο.
Tι μέτρα πρόληψης της εξάπλωσης του Covid-19 ισχύουν στο Dine Athens;
Κατά τη διάρκεια του 7ου Dine Athens, ισχύουν όλες οι προϋποθέσεις λειτουργίας των επιχειρήσεων εστίασης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, καθώς και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που τίθενται σε ισχύ κάθε φόρα από τον νόμο και εφαρμόζονται τόσο από τις επιχειρήσεις όσο και από τους συμμετέχοντες- επισκέπτες της εκδήλωσης.
Υπάρχει κάποια κοινωνική/περιβαλλοντική σύνδεση με το Dine Athens;
Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Διοργάνωση Dine Athens στηρίζει το έργο του ΜΠΟΡΟΥΜΕ ενισχύοντας ιδρύματα απόρων μέσω του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”,
Παράλληλα, με ευαισθησία για το περιβάλλον, ολόκληρη η Διοργάνωση ακολουθεί τη λογική low waste, μειώνοντας τα απορρίμματα, ενώ όλα τα μενού των εστιατορίων είναι από ανακυκλωμένο χαρτί.