Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

DINE ATHENS RESTAURANT WEEK

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DINE ATHENS RESTAURANT WEEK

H Alpha Bank διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για πέντε χρόνια τη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο “Dine Athens”, προσκαλώντας το Αθηναϊκό κοινό να γευτεί ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές.

Είναι ενδεικτικό, ότι στο 5ο Dine Athens Restaurant Week που διοργανώθηκε από 27 Ιανουαρίου έως 16 Φεβρουαρίου 2020, περισσότεροι από 40.000 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, σε περίπου 150 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές.

Επιπλέον, η ενέργεια είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια, χάρη στο εκτεταμένο πλάνο δημοσιότητας, καθώς, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, τονώθηκε η εστιατορική κίνηση στην πόλη σε μια off-peak περίοδο, ενώ παράλληλα ενισχύθηκαν ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”.

Φέτος, ο θεσμός επιστρέφει μετά από μια παύση δύο ετών. 
Η Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard διοργανώνουν το 6ο Dine Athens Restaurant Week, από 28 Μαρτίου έως 17 Απριλίου 2022, με εκπτωτικά μενού €15, €30 και €60 για όλους και επιπλέον 10% έκπτωση για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard.

28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΩΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΤΡΩΜΕ ΕΞΩ… ΞΑΝΑ!

ΧΟΡΗΓΟΙ


Mε την ευγενική χορηγία:
Mε την ευγενική χορηγία:
Mε την ευγενική χορηγία:
Για την υποστήριξη: