Μεγάλοι Χορηγοί

Μέγας Χορηγός

Lurpak®

Το βούτυρο Lurpak® είναι μοναδικό σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από 100 χρόνια χάρη στην υψηλή ποιότητα και την εκλεπτυσμένη του γεύση.

Είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα, στο οποίο αντιστοιχούν περισσότερα από 20 κιλά γάλακτος για κάθε κιλό βουτύρου Lurpak®, που παράγεται.

Ένα τόσο φίνα αρωματικό βούτυρο που η ποιότητα του μεταφέρει την γευστική της δύναμη όπου και αν χρησιμοποιηθεί, από μια φέτα ζεστού ψωμιού την ώρα του πρωινού μέχρι τις πιο ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Μια κουταλιά βούτυρο Lurpak® στο καθημερινό φαγητό, είναι αρκετή για να το μεταμορφώσει σε μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης!

ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΞΙΖΕΙ LURPAK®

Επικσεφθείτε τον ιστότοπο της Lurpak®
Μέγας Χορηγός

Castello® - Γεύση που συναρπάζει από το 1893

Το Castello® Danablu είναι υψηλής ποιότητας Μπλε τυρί Π.Ο.Π. (Προστατευμένη Ονομασία Προέλευσης) που παρασκευάζεται από ειδικές συνταγές. Η πλούσια γεύση του και τα αγνά συστατικά του καλύπτουν πλήρως την ανάγκη για ποιοτικό και επώνυμο Μπλε τυρί.

Η ιστορία του ξεκινάει το 1893 όταν ο νεαρός τότε και οραματιστής Δανός Rasmus Tholstrup αποφασίζει να αφιερώσει τη ζωή του και τη δουλειά του στην τελειοποίηση των γαλακτοκομικών προϊόντων του. 126 χρόνια μετά, η παράδοση συνεχίζεται με το Castello να πωλείται σε πάνω από 150 χώρες.

Μπορείτε να το απολαύσετε με το κρασί σας, σε τοστ, σε σάντουιτς, ακόμα και στη μαγειρική δημιουργώντας απολαυστικά πιάτα! Οι υπέροχη γεύση του και χρήσεις του θα καλομάθουν τους γνώστες του καλού τυριού!

Επικσεφθείτε τον ιστότοπο της Castello®
Μέγας Χορηγός

ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ βρίσκεται στο νομό Φλώρινας, στην αμπελουργική ζώνη του Αμυνταίου, σε σημαίνουσα «γεωμορφολογική» θέση, με πανέμορφη θέα στις λίμνες Πετρών και Βεγορίτιδας. Βρίσκεται ανάμεσα από το γραφικό χωριό Νυμφαίο, το πανέμορφο χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου (Βίγλας), και το κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό σταθμό του Αγ. Αθανασίου (Βόρας - Καϊμακτσαλάν). Τo υψόμετρο άνω των 600 μ., η γειτνίαση με τις λίμνες, οι βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, οι χαμηλές βροχοπτώσεις, τα αμμώδη εδάφη χαμηλής γονιμότητας σε συνδυασμό με τον επιστημονικά σχεδιασμένο ενιαίο ιδιόκτητο αμπελώνα, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μοναδικό εδαφοκλιματικό περιβάλλον (terroir) στο οποίο αναδεικνύεται η παραγωγή πολύπλοκων, ξεχωριστών και πολυδιάστατων οίνων. Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας δύο οραματιστών, του αμπελουργού 2ης γενιάς Μάκη Μαυρίδη και του οινοποιού - οινολόγου Άγγελου Ιατρίδη, που στοχεύουν στην ανάδειξη και προβολή του Ελληνικού Αμπελώνα και του Ελληνικού Οίνου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο ανθρώπινος παράγοντας φροντίζει να αναδειχθούν όλα τα στοιχεία που πλουσιοπάροχα προσφέρει το μοναδικό οικοσύστημα του ενιαίου και ιδιόκτητου αμπελώνα μας στην παραγωγή κρασιών ράτσας. Κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η «ψυχή» των ανθρώπων που συνεισφέρουν καθημερινά στο όνειρο. Ο σεβασμός στη φύση σε συνδυασμό με την διασφάλιση της ποιότητας και της τυπολογίας των παραγόμενων οίνων πραγματοποιείται με την εφαρμογή των πλέον ήπιων αμπελουργικών και οινοποιητικών διαδικασιών, οι οποίες βασίζονται στα πιο πρόσφατα διεθνή πρότυπα.

Τέλος η επαγγελματική κατάρτιση-εμπειρία και η ομαδική συνέργεια σε όλα τα στάδια της παραγωγικής και προωθητικής διαδικασίας, συντελούν στην κατάκτηση του δικαιώματος ενός οίνου στην ετικέτα του να φέρει την υπογραφή ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

Επικσεφθείτε τον ιστότοπο της ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ