THE ATHENS' RESTAURANT WEEK DISCOUNT MENU
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Το εστιατόριο Κιουζίν στο Κολωνάκι έχει αποφασίσει να μας μάθει από την αρχή την Ελληνική κουζίνα. Σε ένα ζεστό και φιλικό χώρο με vintage διακόσμηση και αισθητική από την παλιά αρχοντική Αθήνα δοκιμάζουμε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με σύγχρονες παραλλαγές. Η ομάδα του Κιουζίν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει Ελληνικά ΠΟΠ προϊόντα και να δημιουργήσει ένα μενού που μπορεί μέσα από την γεύση να μας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα.
Από τα ορεκτικά ξεχωρίσαμε την κροκέτα μουσακά με σάλτσα κιμά και πατάτες κονφί, τα ντολμαδάκια Καλύμνου και το τυροπιτάρι με φέτα Λαγκαδά, μέλι και μαυροσούσαμο. Στις σαλάτες αξίζει να δοκιμάσετε τις φακές beluga με πέστο από πελτέ ντομάτας, και τα ψητά λαχανικά με βαλσάμικο και μανούρα Σίφνου. Κάτι άλλο που κάνει σίγουρα την διαφορά είναι το ψωμί που ζυμώνεται καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου Κιουζίν και είναι δύο ειδών, το ένα με λευκό αλεύρι και το άλλο πολύσπορο με χαρουπάλευρο, όλα βιολογικά. Συνοδεύουμε το γεύμα με κρασί, είτε σε ποτήρι είτε σε μπουκάλι από Ελληνικούς αμπελώνες, με αποστάγματα ρακή, τσίπουρο, ούζο και μπύρες.
Τα κυρίως πιάτα απευθύνονται σε όλα τα γούστα μιας και υπάρχει επιλογή από διάφορα κρεατικά όπως κατσικάκι στη λαδόκολλα και κόκορας κρασάτος, αλλά και ψάρι όπως μυλοκόπι αλλά και φρέσκος σολομός και τόνος. Για το τέλος φυλάξτε χώρο οπωσδήποτε για την τριώροφη μπουγάτσα… αλλιώς και το μους ρυζόγαλο!
Κάτι άλλο που κάνει σίγουρα την διαφορά είναι το ψωμί που ζυμώνεται καθημερινά στην κουζίνα του εστιατορίου Κιουζίν και είναι δύο ειδών, το ένα με λευκό αλεύρι και το άλλο πολύσπορο με χαρουπάλευρο όλα βιολογικά.Συνοδεύουμε το γεύμα με κρασί, είτε σε ποτήρι είτε σε μπουκάλι από Ελληνικούς αμπελώνες, με αποστάγματα ρακή, τσίπουρο, ούζο και μπύρες.
Γνωρίστε τη γαστρονομία στα καλύτερά της στο εστιατόριο Κιουζίν στο κέντρο της Αθήνας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Λυκαβηττού 16, Αθήνα
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα έως Σάββατο 13:00 - 00:00
Κυριακή 13:00 - 20:00