Dine Athens

ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

Βίκος

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μια ελληνική επιχείρηση που λειτουργεί αδιάκοπα από το 1992, με ναυαρχίδα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και φόντο τα επιβλητικά ηπειρωτικά τοπία και το φαράγγι του Βίκου.

Μια επιχείρηση με έντονη την οικογενειακή δομή, αντίληψη και λειτουργία που γεννήθηκε και αναπτύχθηκε κερδίζοντας εδώ και χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά των εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών.

Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις η εταιρεία λειτουργεί 4 υπερσύγχρονα εργοστάσια, με καθετοποιημένη παραγωγή, στην Ήπειρο και την Πελοπόννησο, όπου αξιοποιεί 7 πηγές νερού και διαθέτει 13 γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 359.000 φιάλες την ώρα.

Η εταιρεία Βίκος εστιάζει στον άνθρωπο και μας θυμίζει ότι ο άνθρωπος είναι σαν το νερό που πάντα προχωρά μπροστά και βρίσκει τον δρόμο του, υπερβαίνοντας κάθε εμπόδιο και συνεχίζοντας την αέναη πορεία του με ορμή κι ευελιξία.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Βίκος

ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ βρίσκεται στο νομό Φλώρινας, στην αμπελουργική ζώνη του Αμυνταίου, σε σημαίνουσα «γεωμορφολογική» θέση, με πανέμορφη θέα στις λίμνες Πετρών και Βεγορίτιδας. Βρίσκεται ανάμεσα από το γραφικό χωριό Νυμφαίο, το πανέμορφο χιονοδρομικό κέντρο Πισοδερίου (Βίγλας), και το κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό σταθμό του Αγ. Αθανασίου (Βόρας - Καϊμακτσαλάν). Τo υψόμετρο άνω των 600 μ., η γειτνίαση με τις λίμνες, οι βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, οι χαμηλές βροχοπτώσεις, τα αμμώδη εδάφη χαμηλής γονιμότητας σε συνδυασμό με τον επιστημονικά σχεδιασμένο ενιαίο ιδιόκτητο αμπελώνα, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα μοναδικό εδαφοκλιματικό περιβάλλον (terroir) στο οποίο αναδεικνύεται η παραγωγή πολύπλοκων, ξεχωριστών και πολυδιάστατων οίνων. Το ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ είναι το αποτέλεσμα συνεργασίας δύο οραματιστών, του αμπελουργού 2ης γενιάς Μάκη Μαυρίδη και του οινοποιού - οινολόγου Άγγελου Ιατρίδη, που στοχεύουν στην ανάδειξη και προβολή του Ελληνικού Αμπελώνα και του Ελληνικού Οίνου σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο ανθρώπινος παράγοντας φροντίζει να αναδειχθούν όλα τα στοιχεία που πλουσιοπάροχα προσφέρει το μοναδικό οικοσύστημα του ενιαίου και ιδιόκτητου αμπελώνα μας στην παραγωγή κρασιών ράτσας. Κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς μας είναι η «ψυχή» των ανθρώπων που συνεισφέρουν καθημερινά στο όνειρο. Ο σεβασμός στη φύση σε συνδυασμό με την διασφάλιση της ποιότητας και της τυπολογίας των παραγόμενων οίνων πραγματοποιείται με την εφαρμογή των πλέον ήπιων αμπελουργικών και οινοποιητικών διαδικασιών, οι οποίες βασίζονται στα πιο πρόσφατα διεθνή πρότυπα.

Τέλος η επαγγελματική κατάρτιση-εμπειρία και η ομαδική συνέργεια σε όλα τα στάδια της παραγωγικής και προωθητικής διαδικασίας, συντελούν στην κατάκτηση του δικαιώματος ενός οίνου στην ετικέτα του να φέρει την υπογραφή ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ

Arla

Είμαστε η Arla.

Ένας συνεταιρισμός με 9.000 κτηνοτρόφους, που ξεκινήσαμε πριν από 120 χρόνια στη Δανία. Όλα αυτά τα χρόνια, σεβόμαστε την αξία του φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που μαζεύουμε κάθε μέρα μόνο από τις δικές μας φάρμες. Σήμερα διατηρούμε την παραδοσιακή τέχνη παραγωγής βουτύρου & τυριού στα υπερσύγχρονα γαλακτοκομεία μας.

Οι γνωστές μάρκες όπως το Arla®, το Lurpak® και το Castello® ανήκουν στην οικογένεια Arla, προφέροντας στους καταναλωτές προϊόντα άριστης ποιότητας, εξαιρετικής γεύσης, συνώνυμα της υγιεινής διατροφής και της ευκολίας που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες.

Το βούτυρο Lurpak® είναι μοναδικό σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από 100 χρόνια χάρη στην υψηλή ποιότητα και την εκλεπτυσμένη του γεύση. Είναι ένα φυσικό προϊόν που παράγεται από 100% φρέσκο αγελαδινό γάλα, στο οποίο αντιστοιχούν περισσότερα από 20 κιλά γάλακτος για κάθε κιλό βουτύρου Lurpak®, που παράγεται.

Ένα τόσο φίνα αρωματικό βούτυρο που η ποιότητα του μεταφέρει την γευστική της δύναμη όπου και αν χρησιμοποιηθεί, από μια φέτα ζεστού ψωμιού την ώρα του πρωινού μέχρι τις πιο ευφάνταστες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Μια κουταλιά βούτυρο Lurpak® στο καθημερινό φαγητό, είναι αρκετή για να το μεταμορφώσει σε μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσης!

Οι φάρμες και τα γαλακτοκομεία μας ακολουθουν τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών, για το περιβάλλον και τον άνθρωπο (UN Sustainable Development Goals).

Τα προϊόντα της Arla ήρθαν για πρώτη φορά στη χώρα μας το 1975 και είναι διαθέσιμα σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Διανέμονται σε όλη την Ελλάδα με παρουσία τόσο στη λιανική όσο και στο foodservice.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Arla